رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان تویسرکان از مستند نگاری مهارت پخت حلوای گردو و کباب گردوی تویسرکان خبر داد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان تویسرکان با اعلام این خبر تصریح کرد، در اقامتگاه بومگردی دهبنه تویسرکان از مهارت پخت حلوای گردو و کباب گردو تویسرکان مستند تهیه شد.
ترکاشوند گفت: با هدف توسعه گردشگری غذا، مراحل ثبت ملی شیوه پخت حلوا و کباب گردو تویسرکان بعنوان میراث ناملموس عملیاتی می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه ثبت ملی منجر به تثبیت اصالت جغرافیای تهیه یک غذا و معرفی آداب و رسوم پیرامون آن است، پرونده ثبت این دو غذای بومی که از جمله غذاهای سالم، طبیعی و سنتی با سابقه بیش از ۱۰۰ سال در تویسرکان می باشد در دست تهیه می باشد.
ترکاشوند خاطر نشان کرد؛ تا کنون شیوه پخت برخی غذاهای محلی تویسرکان از جمله: اش سماق، گرده مغزی و ترشی گردو به ثبت رسیده است که این موضوع زمینه ساز معرفی غذا، فرهنگ، آداب و سنت تویسرکان در سطح ملی و بین المللی می باشد.