یکشنبه 02 دی 1403

رئیس میراث‌فرهنگی رزن: ۳ اثر تاریخی شهرستان های رزن و درگزین در فهرست آثار ملی ثبت شد

495
0

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رزن از ارسال پرونده ۴ اثر تاریخی شهرستانهای رزن و درگزین برای ثبت در فهرست آثار ملی کشور خبر داد و گفت: ۳ اثر ثبت ملی شد.

شهروز کهیایی از ارسال پرونده ۴ اثر تاریخی شهرستانهای رزن و درگزین برای ثبت در فهرست آثار ملی کشور خبر داد و گفت: ۳ اثر ثبت ملی شد.

وی گفت: با حمایت مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان ۴ پرونده ثبتی که شامل ۳ حمام تاریخی و یک مسجد بود در شورای ثبت آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رزن ادامه داد: پس از بررسی این پرونده‌ها، در نهایت اعضای شورای ثبت آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی کشور به ثبت ملی حمام تاریخی درگزین و حمام نظام آباد و یک مسجد بنام علی ابن موسی الرضا (مسجد بابا نظر) رأی مثبت داده و این آثار در فهرست میراث کشور قرار گرفت.

کهیایی افزود: یکی دیگر از پرونده‌های ثبتی باقی مانده حمام دمق بود که در شورای ثبت آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در حال بررسی و ارزیابی است.

وی با اشاره به اینکه انجمن تخصصی میراث فرهنگی از اشخاص حقیقی و نهاد حقوقی به عنوان حلقه ارتباطی مردم و گردشگران با نهادهای مرتبط با گردشگری تشکیل شده، افزود: این انجمن در راستای شناسایی، حفظ، نگهداری و معرفی آثار تاریخی، رشته های صنایع دستی، معرفی جاذبه های گردشگری و بوم گردی شهرستان رزن و قروه درگزین فعالیت خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: اعضای انجمن تخصصی میراث فرهنگی در حفاظت و پاسداری از حریم مواریث میراث فرهنگی و مراقبت و نگهداری از آثار و ابینه اشیا باستانی و محوطه های تاریخی، ترویج و آموزش صنایع دستی همکاری لازم با اداره میراث فرهنگی خواهند داشت.

رئیس اداره میراث فرهنگی رزن افزود: با توجه به ظرفیت های گردشگری در شهرستان رزن و قروه درجزین شناسایی و معرفی سرمایه گذاران بخش خصوصی از جمله اهداف بوده و این اداره آمادگی کامل خود را در راستای همکاری با بخش خصوصی برای فراهم کردن زیر ساخت های اولیه مورد نظر ایجاد تاسیسات گردشگری دارد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته علاقه‌مندان در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی در حال تشکیل سمن‌هایی هستند که فعالیت این گروه‌ها سبب تقویت حوزه گردشگری و صنایع دستی شهرستان می‌شود.

وی گفت: سمن‌ها به علت اینکه بر پایه روحیه داوطلبانه، نقد صادقانه و دانش محوری متکی هستند می‌توانند نقش مهمی در راستای اهداف سازمان‌ها داشته باشند.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت