وزیر میراثفرهنگی گفت: با توجه به جاذبههای گردشگری منحصر به فرد، همدان ظرفیت پذیرش چند برابر گردشگر بیشتر نسبت به وضعیت کنونی را دارد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان، سیدرضا صالحی امیری در حاشیه بازدید از آثار تاریخی استان همدان گفت: ایده بلندی که پس از ثبت جهانی هگمتانه در استان و وزارت میراثفرهنگی شکل گرفته است، آینده نویدبخشی را برای همدان و مردم عزیز آن رقم خواهد زد.
وی افزود: در حوزه صنایعدستی، استان همدان یکی از قطبهای اصلی کشور محسوب میشود و همه شهرهای استان ظرفیت بزرگی در این حوزه دارند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: استان همدان بیش از چهار هزار و ۳۰۰ کارگاه صنایعدستی فعال دارد و بیش از ۳۰ هزار نفر در این حوزه مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: حمایت از تولید کنندگان صنایعدستی و هنرمندان این حوزه در دستور کار قرار گرفته و مشکلات بیمهای آنها باید برطرف شود.
صالحی امیری اظهار کرد: بازاریابی نقش مهمی در تداوم تولید و ایجاد اشتغال در حوزه صنایع دستی دارد و باید بازار محصولات صنایع دستی در دنیا فراهم شود.
وی بیان کرد: صادرات صنایع دستی حلقه مفقوده زنجیره ارزش این محصول است اگر در این حوزه تحول صورت بگیرد، زندگی هنرمندان مشغول در صنایعدستی متحول خواهد شد.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: اعتبارات حوزه میراث فرهنگی بر اساس اولویتهای شهرستانهای استان اختصاص مییابد و چهار عامل کمکهای مستقیم وزارتخانه، منابع استانداری، تسهیلات بانکی و سرمایهگذاری بخش خصوصی، اعتبارات این بخش را تامین میکند.
وی اضافه کرد: تمرکز برای جذب سرمایهگذار و فعالسازی بخش خصوصی در حوزه زیرساختهای گردشگری و صنایعدستی از اولویتهای وزارتخانه است.
صالحی امیری افزود: در نشست مشترک با استاندار همدان برنامهها و نقشه راه چهار سال آینده حوزه میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری مشخص میشود.
وی خاطرنشان کرد: تشکیل مرکز مطالعات فرهنگ و تمدن غرب کشور و برگزاری همایش تمدن هگمتانه باعث شناخت بیشتر جهان از این منطقه تمدنی خواهد شد.