به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان، محسن معصوم علیزاده در سومین نشست فعالان میز تخصصی گردشگری تعالی بخش و مجموعههای گردشگری استان همدان با اشاره به تعریف گردشگری تعالی بخش در جاذبههای طبیعی گردشگری، توجه به خلقت خداوند و ذکر و تکبیر پروردگار، در جاذبههای تاریخی، تحسین هنر آدمی و عبرت آموزی از گذشته در جاذبههای انسان ساخت، تعالی و پیشرفت و خدمت به مردم را رویکرد تعالی بخش عنوان کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان با اشاره به اینکه در قرآن کریم ۱۷ بار سیر و مشتقات آن، ۱۲ بار سفر و مشتقات آن و ۳ بار سیاحت و مشتقات آن به کار رفته است، تصریح کرد: در روایات بسیاری نیز به گردشگری تأکید شده است.
او گفت: در فرمایشات مقام معظم رهبری بر گردشگری تأکید فراوان شده است و برنامههای گردشگری دولت نیز مورد تأیید ایشان قرار گرفته است و امیدواریم با کمک دستگاه های متولی شاهد عملکرد قوی و مثبت میزتخصصی گردشگری تعالی بخش در استان همدان باشیم.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان نیز در ادامه گفت: در دل ارتباط با فضاهایی که در حوزه گردشگری از آن گذر میکنیم و اردوهایی که برگزار میشود قطعا مفاهیم لازم منتقل میشود و با برپایی اردوهای مختلف در قالب گردشگری تعالی بخش شاهد رونق بیش از پیش گردشگری در پایتخت تاریخ و تمدن خواهیم بود.
علی خاکسار افزود: نیازهای جامعه امروز را با داشتههای غنی دینی و ارزشهای انقلابی میتوان در این اردوهای تعالی بخش پر کرد.
او اظهار کرد: با توجه به اقدام و فعالیتهای انجام شده از سوی وزارت میراث فرهنگی، همدان به عنوان پایلوت میز تخصصی گردشگری ادیان در کشور انتخاب شده است و این مهم بدلیل همزیستی ادیان مختلف در دوران مختلف در پایتخت تاریخ و تمدن است.
دبیر میزتخصصی گردشگری تعالی بخش استان نیز در این جلسه گفت: با ساز و کارهای اسلامی نشاط و شادابی، سفر و گردشگری و نیز برنامهریزی برای جذب و گسترش گردشگری داخلی در نقشه مهندسی فرهنگی استان همدان شاهد اتفاقات خوب در استان خواهیم بود.
سجاد آروانه عنوان کرد: گردشگری تعالی بخش یک پدیده معناگراست که در تمام ابعاد گردشگری باید مورد توجه قرار گیرد و شاخصهای هر حوزه گردشگری از جمله تاسیسات گردشگری، جامعه میزبان و مهمان و بخش دولتی چه بایسته هایی را لازم است رعایت کنند تا به تعالی بخشی منطبق شوند، باید لحاظ و به دقت بررسی شود.
او افزود: میز تخصصی گردشگری تعالی بخش در همدان در چهار زیرگروه، گردشگری ادیان، گردشگری معنوی و زیارت، گردشگری نهضت و مقاومت اسلامی و گردشگری معنوی بنیان نهاده شده است که دستگاههای مختلف اداری عضو آن بوده و فعالیت خواهند داشت.
آروانه از جمله اهداف این کارگروه را ایجاد بستههای ارزان قیمت برای سفر، توجه به محوریت خانواده در سفر، تهیه محتوای خوب برای خانوادهها در سفر و گردشگری، توجه به اصول اخلاقی ، آینده پژوهی و تاکید بر تمرکز زدایی در سفر و توجه به مخاطب محوری اعلام کرد.
درپایان این جلسه حکم دبیری سجاد آروانه در میز تخصصی گردشگری تعالی بخش استان همدان به او اعطا شد.