یکشنبه 02 دی 1403

گردش مالی سالیانه 400 میلیاردی تولید کلوچه در ملایر

137
0

رییس اداره میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی ملایرگفت: «کلوچه پزی، سنتی دیرینه در شهرستان ملایراست که با بیش از 70 کارگاه پخت کلوچه، سالانه بیش از 25 میلیون عدد کلوچه تولید میشود.»

به نقل از روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی همدان، ابراهیم جلیلی گفت: «پخت کلوچه از آن دست سنت‌هایی است که در رگ و خون هرملایری ریشه دوانیده و تنور کلوچه، همه فصل‌ها در ملایر گرم است و آوازه کلوچۀ سنتی ملایر به بسیاری از استان‌ها و شهرهای کشور رسیده است.»

رییس اداره میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی ملایرگفت: «کلوچه ملایر در تاریخ 9/10/1398 در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده و با وجود بیش از 70 کارگاه پخت کلوچه، سالانه بیش از 25 میلیون عدد کلوچه در این شهرستان تولید می شود و گردش مالی بیش از 400 میلیارد ریال در سال را داراست که توانسته 350 اشتغال مستقیم را در شهرستان ایجاد نماید.»

جلیلی افزود: «برای رونق و توسعه این سنت دیرینه، باید بحث برند سازی و بسته بندی در دستور کار قرار گرفته تا این محصول سنتی وارد بازار های جدید و فروشگاه زنجیریه ای شود تا پس از آن، شرایط برای صادرات این محصول تسهیل شود.»

اوگفت: «با توجه به اینکه ملایر عنوان شهر جهانی انگور و مبلمانمنبت را در سنوات قبل کسب نموده و در سطح دنیا با این دو برند مطرح شده است در همین راستا پخت کلوا و کلوچه و کسب عنوان ملی نیز میتواند در رونق هرچه بیشتر این سوغات مثمرثمر باشد.»

جلیلی گفت: «مزیت کلوا و کلوچه ملایر، استفاده از شیره انگور در پخت آن است.»

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت