معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی همدان گفتت: رشد و توسعه گردشگری در مقاصد گردشگری محرک اقتصادی و سرمایه گذاری محسوب می شود و می تواند به ایجاد کسب و کارهای جدید و اشتغال و درآمدزایی منجر شود.
علی خاکسار گفت : استان همدان به عنوان پايتخت تاريخ و تمدن ایران زمین، داراي جاذبه هاي تاريخي، فرهنگي، طبيعي و ویژگیهای منحصر بفردی است و این ظرفیتها سبب شده است در فصول مختلف پذيراي مهمانان و گردشگران داخلي و خارجي باشد و در فصول پر رونق گردشگری نیازها به ايجاد مراكز اقامتي، تفریحی و دیگر تاسیسات گردشگری جدید را برای سرمایه گذاران پدیدار نماید.
او گفت : در اين راستا در سال 1398 تعداد 18 واحد تاسیسات گردشگری جدید در استان همدان افتتاح و به بهره برداری رسید،
خاکسار ادامه داد: هرچند سرمایه گذاری و ایجاد تعدادی از واحدها از سالهای قبل آغاز شده بود. اما تاسیسات جدید شامل هتلهای کتیبه در شهر همدان و فاران در شهرتویسرکان، سفره خانه های سنتی باغ آرزوها در روستای هدف گردشگری ملحمدره و حاج مصطفی در روستای امزاجرد، 6 دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی در همدان و 8 اقامتگاه بومگردی در شهرستانهای همدان، بهار، کبودرآهنگ و اسدآباد بود که حجم سرمایه گذاری انجام شده برای این تاسیسات جدید بالغ بر450میلیارد ریال بود که منجر به ایجاد اشتغال مستقیم برای 110 نفر گردید.