معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان، گفت: در نشست تخصصی "سومین رویداد سراسری ایران و گردشگری خوراک در سده نو" از فعالیتهای ادارهکل میراثفرهنگی استان همدان در حوزه گردشگری خوراک تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی استان همدان، علی خاکسار در سومین روز از نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران گفت: تولید محتوای حرفهای، معرفی ظرفیتهای گردشگری خوراک و ثبت خوراکهای شاخص استان در فهرست میراث ناملموس کشور از جمله فعالیتهای ارزنده همدان در سالهای اخیر است.
او اضافه کرد: در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران بعضی از غذاها و خوراکهای استان همدان از جمله کباب سرداشی، انواع آش و خوراکیهای سنتی و نوشیدنی شهرستانهای همدان، ملایر، نهاوند و تویسرکان و پالوده لالجین که در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شدهاند معرفی و به نمایش گذاشته شد.
خاکسار با اشاره به اینکه همدان ظرفیتهای خوبی در حوزه گردشگری خوراک دارد، اظهار کرد: برندسازی خوراکها و غذاهای سنتی همدان از جمله کارهای مهم در دست پیگیری است.